fredag 29. januar 2016

Omgangssyke in da haws

Den velkjente lyden av barn som brekker seg. Gurglingen idet mageinnholdet kommer opp og plasket når det treffer do, gulv, seng osv. Herlige omgangssyke er på besøk.

Spysyke
Vi har egentlig vært heldig forskånet fra omgangssyke. Høvdingen og jeg hadde en eneste runde frem til han var seks år ca. Etter at Vesla kom har vi hatt langt større utfordringer. Forkjølelser, feber, influensa og etterhvert omgangssyke. Stort sett er det bare Vesla som blir syk og kaster opp. Denne gangen begynte Høvdingen. Kastet opp til han bare brakk seg og fikk opp magesyre natt til torsdag. Jeg får vondt i hele meg bare ved tanken.

Vi trodde, eller håpet, at vi var ferdig med det. Men dengang ei. I natt kastet Vesla opp. Hun lå selvsagt innerst i vår seng da det kom opp. Vi klarte - nesten - å redde sengen. Det er jo så herlig - oppkast, sengetøyskift, vask av seg selv og barn som er fulle av oppkast - midt på natten.

Så nå sitter vi hjemme alle sammen. To i sjaber form, Vesla også med feber, to voksne som venter på tur og håper Lille slipper unna.

God helg!

1 kommentar:

  1. Voksne som brekker seg er hakket verre... ;-)

    SvarSlett